"Elävän Euroopan puolesta"

Kiitos Sinulle, joka äänestit minua ja Kristillisdemokraatteja. Nuo äänet jäivät soimaan kuin kaunis melodia, eivätkä ne tule koskaan unohtumaan. Niiden aika oli nyt ja niiden aika tulee vielä. Kiitos Sinulle!

mia_0011.jpg

Ehdokkaana

Minut kutsuttiin Keski-Suomen piirin Kristillisdemokraattien eurovaaliehdokkaaksi keväällä 2014. Kiitän tästä luottamuksesta.

Suomen Kristillisdemokraatit toimivat kristilliseltä arvopohjalta, kuten Euroopan Unionin parlamentin suurin puolue Euroopan kansanpuolue (EPP), johon se EU:ssa kuuluu.

Oma poliittinen viitekehykseni kulkee kriittisen kansalaisen jalanjäljissä, jotka tunnustavat henkilökohtaisiksi arvopyrkimyksikseen totuuden, omistautumisen, oikeudenmukaisuuden, rauhan, vakaan demokratian, vapauden ja turvallisuuden.

Millaisia asioita arvostan ja ajan?

Sydämelläni lepää visio elävästä Euroopasta, joka toimii arvodemokratian pohjalta. Arvodemokratian lähtökohdista käsin jokaisella kansalaisella on tilaa vaikuttaa poliittisena toimijana. Tämä edellyttää luovuttamatonta oikeutta omaan uskontoon, sananvapauteen ja ihmisarvoon.

Eurovaaleissa teemojani ovat ihmisarvo, ihmisoikeudet, perhearvot, demokratia ja syrjäytymisen ehkäiseminen. Koska sekä ihmiset että yritykset ovat herkkiä suhdannevaihteluille, niin luottamuksen, sitoutumisen, luovuuden ja riskinoton tulee saada trenditilaa elävän ihmisyyden arvotietoisuudessa ja peruspyrkimyksissä yhteisen hyvinvoinnin lisäämiseksi ja menestyvän kansan kasvattamiseksi. Suomi ja EU ovat yrityksiä, joiden tulee turvata ihmiselämän mielekkyys kaikilla olemisen ja vaikuttamisen tasoilla. Siksi tarvitsemme elävää Eurooppaa, joka sykkii inhimillistä politiikkaa. 

Isän valtaa vai ihmisarvoista demokratiaa?

Onko luottamus Suomelle sittenkin sokea piste? (KSML, mielipideosastokirjoitus 6.5.2014)